Goretzka: Bole me zvižduci navijača

Navijači mu ne opraštaju

Goretzka: Bole me zvižduci navijača

Schalkeovi navijači ne opraštaju Leonu Goretzki koji je odlučio da pređe u minhenski Bayern.

Mladi vezni fudbaler će se Bayernu priključiti tek na kraju sezone, pošto mu tada ističe ugovor sa Schalkeom, a sudeći prema reakcijama navijača čeka ga nekoliko paklenih mjeseci u Gelsenkirchenu.

Uz zvižduke, navijači Schalkea su na jučerašnjem meču protiv Hannovera ispratili Goretzku i transparentom na kojem je bila upućena jasna poruka "izdajniku".

"Ni novac ni trofeji nisu važniji od našeg kluba. Onaj ko to ne poštuje, može odmah da od**be", pisalo je na transparentu.

Sve to je pogodilo Goretzku.

"Da, boli kad ti navijači zvižde. Ali, pokušao sam da poslušam samog sebe, ono što želim, ciljeve koje hoću da ostvarim", rekao je Goretzka.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Goretzka važi za jednog od najtalentovanijih njemačkih fudbalera. Ranije se povezivao sa Liverpoolom i Barcelonom, ali je na kraju Bayern odnio novu pobjedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi