Goretzka otkrio kako je napravio nevjerovatnu transformaciju svog tijela za tako kratko vrijeme

U Bayernu se hvale da imaju svog Hulka

Goretzka otkrio kako je napravio nevjerovatnu transformaciju svog tijela za tako kratko vrijeme

E. Čaušević

Fudbaler Bayerna, Leon Goretzka, prethodnih dana je glavna tema njemačkih medija.

Goretzka je šokirao javnost svojim izgledom kada se sezona nastavila. On je vrijedno radio tokom kućne izolacije, te je uspio napraviti veliki transformaciju svog tijela.

Igrač Bayerna uvijek je bio poprilično mršav, ali sada ne liči na sebe. Goretzka se žestokim treninzima u teretani pretvorio u zvijer i poručio je da se na tome neće zaustaviti.

On je za njemačke medije otkrio da je ova transformacija trajala duže od dva mjeseca. Goretzka je početkom godine počeo sve češće posjećivati teretane, te je angažovao privatnog trenera kako bi sve radio kako treba.

Goretzka je otkrio da je ova transformacija trajala pet mjeseci, te da ni sam nije vjerovao da će rezultati biti tako dobri. No, s vrijednim treniranjem će i dalje nastaviti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Sve ovo je trajalo oko pet mjeseci. Angažovao sam trenera i sve sam radio prema njegovim uputama. I sam sam iznenađen kada vidim kakvu promjenu sam napravio za pet mjeseci. Sigurno se neću zaustaviti na tome jer je teretana mjesto gdje zaista uživam", poručio je Goretzka.

Image

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vedo78
Kako je krenuo igraci ce bjezati od njega
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi