GOŠK doveo i Mešanovića

Cilj je Premijer liga BiH

GOŠK doveo i Mešanovića

GOŠK iz Gabele danas je u svoje redove doveo i Hamzu Mešanovića. 

U narednoj sezoni Gabeljani se namjeravaju ekspresno vratiti u premijerligaški rang i dosad su već doveli niz kvalitetnih pojačanja, a saradnja je sada dogovorena i sa Hamzom Mešanovićem. 

Radi se o 21-godišnjem defanzivcu koji već ima iskustva igranja u 1. ligi Federacije BiH, obzirom da je prošle sezone nastupao za Velež, a jedan dio karijere proveo je i u češkim Teplicama.

Iz kluba su potvrdili da je postignut dogovor s ovim mladim fudbalerom koji će, nadaju se, opravdati ukazano povjerenje i biti od pomoći u ostvarenju klupskih ciljeva.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Hamza je, za one koji ne znaju, sin sada već legendarnog premijerligaškog fudbalera Alena Mešanovića koji je svojevremeno igrao za Jedinstvo, Slobodu, Željezničar...

Promo

Top Komentari

Prazina
Sretno Lavovi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi