GOŠK želi nova pojačanja, pripreme na Kupresu

Da li tim iz Gabele može do titule?

GOŠK želi nova pojačanja, pripreme na Kupresu

S. Mlaćo

Nogometaši GOŠK-a vrijedno se spremaju za novu sezone Prve lige FBiH. Nakon ispadanja iz Premijer lige u Gabeli nisu sjedili skrštenih ruku, pa su stigla i pojačanja, te novi trener.

Nenad Gagro će predvoditi Gabeljane, a posljednja dva pojačanja su Eldin Mustafić i Anes Mašić, dvojac koji stiže na posudbu iz Zrinjskog.

Prvi čovjek kluba Lujo Ilić ističe da prelazni rok za GOŠK nije završen, te da će se tim pojačati na pozicijama lijevog beka, stopera i zadnjeg veznog.

Narednog ponedjeljka GOŠK seli na Kupres gdje će se spremati osam dana.

Jasno je da je glavni cilj Gabeljana, doduše potajno, titula prvaka i povratak u elitni rang bh. nogometa, ali i da to neće biti nimalo lako ostvariti.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U prvom kolu GOŠK će na megdan Radniku iz Hadžića koji je jučer slavio na turniru 4. Viteška pored Famosa, Veleža i Željezničara.

Top Komentari

Terminator
Mogu se boriti za opstanak a o premier ligi mogu samo sanjati i pričati kako su nekada bili član.
1 0
mile90
ta ćete vi seljačine, idite berite breskve. lujo mafiozoo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi