Gospođa Wanda je odlučila, Icardijevo je samo da klimne glavom

Ostaje u Interu

Gospođa Wanda je odlučila, Icardijevo je samo da klimne glavom

E. Škorić

Wanda Nara se brine za karijeru Interovog napadača Maura Icardija, a upravo je argentinski napadač trenutno najveća zvijezda u Milanu.

Icardija obožavaju Interovi navijači, koji slave plasman u Ligu prvaka, a Argentinac je naravno igrač koji se ističe zbog svih golova koje je postigao, pa se povezuje i s Real Madridom.

"Mauro i nije toliko skup ako uzmete u obzir kakve cifre se danas spominju u nogometu. Ipak, ponavljam, Mauru je Inter prioritet. Imat ćemo sastanak s direktorom kluba, pa ćemo vidjeti sve opcije. Nervira me kada ljudi potcjenjuju mog muža, a njega sada traže tri najveća kluba na svijetu", poručila je Wanda.

Istakla je kako će razmotriti ponude, ali da je ipak i Icardijeva želja da ostane u Interu, te da bi vjerovatno otišao da se nije izborila Liga prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Što se tiče velikana koji ga žele, navodno se radi o Realu, PSG-u i Bayernu, a čovjek koji ne ide na SP vrijedi oko 110 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi