Gospodska izjava Kodre nakon meča

Postigao pobjednički gol protiv Osasune

Gospodska izjava Kodre nakon meča

Povremeni bh. reprezentativac Kenan Kodro postigao je ovosezonski prvijenac za Athletic Bilbao u pobjedi protiv Osasune u gostima sa 2:1. 

Prije ovog meča Kodro je dobio samo minut igre u ovoj sezoni, a danas je na najbolji mogući način iskoristio povjerenje trenera. Nakon utakmice bio je vrlo sretan.

"Veoma sam sretan, nisam igrao dugo vremena. Kao kruna svega je činjenica da sam gol postigao na terenu gdje sam počeo karijeru. Srećom, pogodio sam i mi smo slavili pobjedu".

On nije proslavio pogodak jer je Osasuna klub u kojem je nekada igrao. Nakon meča je kazao da gol nije slavio radi poštovanja.

"Osasuna mi je dala priliku da budem profesionalaci nije bilo primjereno da slavim gol protiv nje", kazao je gospodski Kodro.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naš napadač je na kraju dodao da Athletic mora nastaviti sa ovakvim partijama.

Inače, Bilbao se nakon ove pobjede probio na petu poziciju La Lige i sada ima 23 osvojena boda nakon 14 kola.

Top Komentari

BobPaisley
...cekamo sada pametnjakovice da pitaju zasto ga Prosinecki ne zove :D
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi