Gospodski potez Artura Vidala iako ga Barcelona nije tretirala baš najbolje

Pokazao svoju veličinu

Gospodski potez Artura Vidala iako ga Barcelona nije tretirala baš najbolje

E. Čaušević

Čileanski fudbaler Arturo Vidal će u narednim danima skoro sigurno napustiti Barcelonu.

Ronald Koeman je poručio ovom igraču da ne računa na njega u novoj sezoni, te da može ići. Vidal je dobio nekoliko zanimljivih ponuda, ali kako stvari stoje karijeru će nastaviti u dresu Intera.

Inter će Vidala dovesti besplatno jer se radi na tome da on sporazumno raskine saradnju s Barcelonom. Vidal je zbog toga u centru pažnje jer je oduševio navijače katalonskog kluba svojim gospodskim potezom.

Naime, kako piše Mundo Deportivo Vidal će sigurno napustiti Barcelonu besplatno. Katalonci su pristali da raskinu ugovor s njim jer im je on neočekivano poručio da ne želi nikakav novac od njih.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vidal je postupio itekako korektno jer je poručio da neće tražiti isplatu preostalih plata, te da će se odreći svih dugovanja koje prema njemu ima Barcelone. Čileanac je zaista postupio kao veliki gospodin s obzirom da se klub i nije baš najbolje odnosio prema njemu u posljednje vrijeme.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi