15

Komentari (15)

blue21
SportSport: sloboda prešla centar - je li bio penal?
VelaHavle
Alpasinacxx
Kod plavih uvijek isto, savez, studije, svi klubovi, sve što hoda protiv njih a svaku utakmicu barem 2 ovakve situacije im se oprost... Samo je Zrinjski zaštićeniji kod sudija od njih.
BobPaisley
@Empty...sto ste kupovali,kupovali ste...ne vjerujem da ce Covke vise davati lovu za kupovanje titula sada kada je Aluminij presusio...
DamirT
Penal ko kuca.Al kad imas savez na svojoj strani,protivniku nece nista svirat...GOVNA,mamu im jebem
Sve na stranu prepucavanja po portalima Ali kao navijac zelje moram reci Ovo je penal ko kuca, mozda sudiji trebaju naocale da bolje vidi ali bogicevic ko rukometni golman u ovoj situaciji nema sta Sloboda ostecena.
ljiljan
identicna situacija bila proslo kolo u Zenici, tad su svi govorili da ga je pogodila lopta iz neposredne blizine
Robijas007
Identicna situacija? Svega ti? Pa de pogledaj da te dvije situacije nisu ni slicne. Prvo kpd Isica ruka stoji uz tijelo. Ovo je namjerno igranje rukom, jos ruka ispruzena, de budi realan jebote, no slicne situacije. Ali dobro, kod vas nikad niko drugi nije u pravu -_-
Koba84
pa vidite on je dirao loptu rukom i to ispruzenom ali nije isla po golu ahahha. Sad ce Banjac doci hahahahaha.
Ende
Hahhah .. opet sve isto kad je foka brkata trener. U dvije utakmice dva poklon gola. SVE NAJGORE VAM ZELIM SVIMA U SAVEZU.. OVO JE PENAL !!!
zire10
GaazziiJAAA
LOPTU MORA SA OBE RUKE UZETI...GDJE ZIVIMO...FUJJ..
ljoze01
kme kme pickicooooooooooooooooooo jebem te sarajvooooooo
MSOZ101
ljoze01 jesmo dobro haaalooo hahahaha. BICE ZELJO KURAC SAMPION
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.