Gotovo je! Tino Sven Sušić pronašao novi klub

Poslan na novu posudbu

Gotovo je! Tino Sven Sušić pronašao novi klub · Zvanično

Bosanskohercegovački fudbaler Tino Sven Sušić vratio se u Belgiju, ali ne u Genk s kojim ima ugovor. 

Bratić bivšeg bh. selektora Safeta Sušića je jučer okončao svoju epizodu u Izraelu nakon što je ove sezone u devet nastupa za Maccabi Tel Aviv sakupio samo 333 minute, a odlukom čelnika Genka u nastavku sezone će nastupati za Royal Antwerp.

Slavni belgijski klub je Sušića poslao na posudbu u Royal Antwerp, a ovaj klub će nakon godinu i pol, ukoliko sve tri strane budu saglasne, imati mogućnost da otkupi njegov ugovor od Genka. 

Da je sve završeno potvrdio je i Royal Antwerp na svojoj zvaničnoj stranici.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Sušića će inače u ovom klubu, koji zauzima petu poziciju u belgijskom šampionatu, dočekati veliki prijatelj Dino Arslanagić koji se u prošlosti dovodio u vezu sa fudbalskom reprezentacijom BiH. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi