Gotze ponovo na meti Juventusa

Stara dama želi fudbalera Bayerna

Gotze ponovo na meti Juventusa

Endin Čaušević

Čelnici Juventusa saopštili su danas da će na kraju sezone ponovo pokušati dovesti fudbalera Bayerna Marija Gotzea.

Gotze se već nekoliko mjeseci nalazi na meti aktuelnog prvaka Italije, ali Bavarci nisu željeli da ga prodaju. Ipak, njemački fudbaler u Bayernu ima sve manje prostora za igru i utakmice većinom počinje sa klupe za rezervne igrače.

Italijanski mediji prenose da su čelnici Juventusa odlučni u namjeri da na ljeto dovedu Gotzea. Nijemac je velika želja Allegrija koji je u nekoliko navrata izjavljivao da želi Gotzea u Staroj dami.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gotze je van terena bio četiri mjeseca zbog povrede, a na teren se vratio prošli mjesec. Ipak, još uvijek nije dobio šansu od Guardiole da počne utakmicu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi