Allegri ne želi u Chelsea na kraju sezone

Italijanski stručnjak ostaje u Juventusu

Allegri ne želi u Chelsea na kraju sezone

Endin Čaušević

Trener Juventusa Massimo Allegri izjavio je da nema namjeru da napušta klupu aktuelnog prvaka Italije na kraju ove sezone.

Već nekoliko sedmica špekuliše se da će trener Stare dame na kraju sezone preuzeti Chelsea, ali je Allegri danas na konferenciji za novinare odlučio da demantuje te navode.

"Sljedeće godine ću još uvijek biti trener Juventusa jer imam još jednu godinu ugovora s ovom ekipom. To je konačna odluka i mogu potvrditi da nisam imao nikakvog kontakta sa ostalim klubovima", rekao je Allegri.

Italijanski stručnjak je dodao da mu je glavni cilj da ove sezone sa Juventusom odbrani titulu prvaka Italije, te da osvoji Kup Italije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Imamo želju da ponovi dođemo do finala Lige prvaka, ali znamo da to neće biti lako. Ja sam u Juventusu i lijepo mi je tu", dodao je Allegri.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi