Nova bura na bh. terenima: "Umjesto čestitki, pozivamo sve aktere današnje utakmice..."
FOTO: OFK Gradina

I ovaj vikend "treće poluvrijeme"

Nova bura na bh. terenima: "Umjesto čestitki, pozivamo sve aktere današnje utakmice..."

H. Zilić

Skoro da nema vikenda  da ne prođe bez "trećeg poluvremena" na fudbalskim terenma širom Bosne i Hercegovine. Zanimljivo je danas bilo u Srebreniku na utakmici 14. kola Prve lige FBiH u kojoj je domaća Gradina poražena od Radnika iz Hadžića rezultatom 1:3. Ali domaćini su itekako imali šta da kažu nakon utakmice.

Po završetku susreta u domaćem timu bili su izuzetno nezadovoljno suđenjem Juraja Kovčića.

Gradina je i početkom drugog poluvremena ostala sa igračem manje nakon što je crveni karton dobio Mehmedović.

Ljutnju nisu mogli smiriti ni nakon meča pa je na zvaničnoj FB stranici kluba iz Srebrenika stigla oštra reakcija na današnji susret.

"Kraj cirkusa u Srebreniku.

OFK Gradina 1-3 FK Radnik Hadžići

Oglasi

Umjesto čestitki, pozivamo sve aktere današnje utakmice da dostave "najzanimljivije detalje" iz Srebrenika i kroz video objave prikažu kako je protekla pobjeda gostiju iz FK Radnik Hadžići kao i sve odluke glavnog sudije Juraja Kovčića.

Srebrenička publika sa velikim žaljenjem i uz buru protesta napustila Gradski stadion i prisustvovala svemu onome što ne želimo gledati u bh. fudbalu", stoji u saopštenu OFK Gradina.

Opis nije dostupan.

Radnik je upisao velika tri boda, dok je Gradina s ovim domaćim porazom pala na petu poziciji na prvenstvenoj tabeli, ostali su na 23 boda.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Očigledno će biti zanimljivo u narednim danima po pitanju ovog susreta. U Srebreniku se ne mogu pomiriti sa porazom od tima iz Hadžića koji je skočio na 11. poziciju na tabeli sa 16 osvojenih bodova.

Naredni vikend se igra 15. posljednje kolo jesenjeg dijela sezone u Prvoj ligi FBiH.

Top Komentari

Brazuka
Ne kažu da su sa Radnickim iz Lukavca prije dva kola igrali 3 za 3, da su protiv Mladosti igrači se hvalili kako se igra kladionica i da će biti puno golova . Na kraju 4:2. I sad kao da azmirovim pudlicama neko vjeruje a opet crveni i 4 gola. Objavite javno te nazvane krađe pa da vidimo , nema nista od statusa i laganja raje a od kluba napravili cirkus
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi