Reflektori večeras upaljeni na stadionu još jednog bh. kluba

Projekat je stigao do finalne faze

Reflektori večeras upaljeni na stadionu još jednog bh. kluba

H. Zilić

Još jedan bh. klub pohvalio se značajnim infrastrukturnim projekotm. Federalni prvoligaš OFK Gradina Srebrenik večeras je na svom pomoćnom stadionu po prvi upalila reflektore.

Cilj ovog projekta je bio da se fudbalerima Gradine omoguće treninzi i u noćnim terminima, a klub nije krio oduševljenje realizovanim projektom.

Ranije je bilo najava pomenutog projekta, a večeras je sve i ozvaničeno.

"U novu godinu ulazimo sa realizacijom prve faze projekta osvjetljavanja pomoćnog stadiona, pa je tako danas i zvanično u rad puštena rasvjeta na dijelu terena koji će u buduće biti dostupan za rad i treninge naših fudbalera u večernjim terminima.

Ovaj projekat će od izuzetne važnosti biti za naše Plave mališane iz Škole fudbala i Omladinskog pogona a važno je istaći da je ovo tek prva faza projekta te se u toku tekuće godine očekuje postavljanje još tri stuba sa ukupno devet reflektora.

Novčana sredstva obezbijeđena su iz budžeta grada Srebrenika, a posebnu zahvalnost dugujemo incijatorima ove akcije, našem Aldinu Brašnjiću i Adnanu Bjeliću - članovima IO OFK "Gradina".

Oglasi

Zajedno za bolju Gradinu!", stoji u saopštenju kluba iz Srebrenika.

• Reflektori zasjali na pomoćnom stadionu! 🏟️ U novu godinu ulazimo sa realizacijom prve faze projekta osvjetljavanja...

Posted by OFK Gradina Srebrenik on Thursday, January 12, 2023

Gradina u tekućoj sezoni u Prvoj ligi FBiH igra veoma dobro.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Klub iz Srebrenika je prvi dio sezone završio na odličnom petom mjestu sa 24 osvojena boda i u klubu mogu biti izuzetno zadovoljni ostvarenim.

U 16. kolu, prvom kolu nastavka početkom marta, Gradina će gostovati u Banovićima kod ekipe Budućnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi