Veznjak bečkog Rapida i reprezentacije BiH

Grahovac: Ako budemo pravi, Estonija nema šta tražiti

Dino Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine jutros je odradila jutarnji trening, prije početka samog treninga, medijima su se obratili nogometaši Srđan Grahovac i Armin Hodžić.

Defanzivni veznjak naše selekcije i bečkog Rapida u posljednje vrijeme redovno je na spisku selektora Mehmeda Baždarevića, a za to su zaslužne njegove igre u jednom od najvećih klubova u Austriji.

Srđan Grahovac respektuje našeg narednog protivnika, ali vjeruje da uz pravi pristup naša selekcije ne bih trebala da ima probleme protiv Estonije.

"Dosta toga je rečeno ovih dana, moji saigrači su već davali izjave. U današnjem nogometu nema opuštanja, znamo o kakvom se protivniku radi, svi igraju danas nogomet, ali mislim da u ovoj utakmici sve će zavisiti od nas. Dobro smo radili ovih dana, a evo kako se bliži početak utakmice tu dolaze neke finese i potpuna priprema za Estonce" ističe Grahovac.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Spreman je da pokaže svoje kvalitete, ako dobije priliku za igru.

"Ja sam spreman, odigrao sam već dosta utakmica ove sezone. 10-11 utakmica imam u nogama, uhvatio sam formu zdrav sam i spreman, pa ćemo vidjeti hoću li dobiti priliku. Ja sam spreman, a hoću li igrati to će odlučiti selektor. Najviše ćemo se mi pitati protiv Estonije, ako budemo na nivou ne bih trebali imati problema, ali ako se opustimo možemo imati probleme i oni će to znati kazniti. Do utakmice ćemo odraditi potpunu analizu protivnika i nadam se da ćemo uspješno startati u kvalifikacijama" kazao je Srđan Grahovac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi