Granada sve bliže Evropi, Mallorca pleše po tankoj žici

La Liga

Granada sve bliže Evropi, Mallorca pleše po tankoj žici

E. Škorić
Teme:

U meču 19. kola španske La Lige Granada je pobijedila Mallorcu s 1:0.

Nedjeljni program La Lige otvoren je duelom u Granadi, gdje je domaćin stigao do osme pobjede i na svega četiri boda je od timova koji se bore za Evropu.

Nakon dva uzastpna poraza, gol Montora iz 24. minute omogućio je jako važnu pobjedu Granadi, dok je Mallorca nastavila sa očajnim rezultatima.

Tako je Mallorca upisala i 12. poraz i u tome je najuspješnija uz posljednjeplasirani Espanyol koji ima također 12 poraza.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mallorca ima svega 15 bodova, bod više od Celte i Leganesa, koji se nalaze u opasnoj zoni uz već spomenuti Espanyol (11).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti