Grandiozan izgled nove svlačionice Atletico Madrida

Uskoro otvaranje novog stadiona

Grandiozan izgled nove svlačionice Atletico Madrida

Eldar Ganibegović

Poznato je kako Atletico Madrid radi na izgradnji novog stadiona, a sada se pojavila fotografija svlačionice, novog terena i tribina.

Ove godine su se desile velike promjene u Atleticu, najprije su na početku sezone predstavili svoj novi grb, a sada će uskoro zaigrati i na svom novom stadionu.

Jorgandžije su se na kraju prošle sezone oprostili od Vincente Calderona, a njihov novi dom će biti Wanda Metropolitano.

Doista, njihov novi stadion izgleda grandiozno. Ovaj stadion će biti jedan od najvećih i najljepših, kako u Španiji tako i svijetu, jer se radi o jednom fenomenalnom projektu.

Wanda Metropolitano je u završnim fazama izgradnje, pa će Atletico uskoro odigrati svoju prvu utakmicu na novom terenu. 

Sada su se pojavile fotografije unutrašnjosti stadiona kao i izgled svlačionica, koji dosta podsjeća na svlačionice Etihada, doma Manchester Cityja.

Otvaranje Metropolitana je zakazano za 16. septembar kada će Jorgandžije odmjeriti snage sa Malagom. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi