Doputovao iz Amerike i u avionu saznao da je meč odgođen, a onda mu se javio Granit Xhaka

Navijač Arsenala u centru pažnje

Doputovao iz Amerike i u avionu saznao da je meč odgođen, a onda mu se javio Granit Xhaka

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala danas su trebali na svom terenu igrati protiv Wolverhamptona meč 20. kola Premiershipa, ali je meč odgođen.

Utakmica na Emiratesu trebala se igrati od 13:30 sati, ali je na kraju meč odgođen zbog koronavirusa, te će naknadno biti određen novi termin za odigravanje ove utakmice.

Takva odluka je posebno naljutila jednog navijača Arsenala koji je doputovao u London iz Sjedinjenih Američkih Država kako bi pratio meč Topnika, ali na kraju je saznao da od toga nema ništa.

On je putem društvenih mreža objavio da je za odgodu utakmice saznao tek kada je bio u avionu za London, te da je bio bijesan zbog toga.

"Ovo me je baš zaboljelo. Planirao sam i rezervisao karte prije šest mjeseci i sada sam saznao da se utakmica neće igrati. Došao sam sa suprugom da proslavimo našu godišnjicu i da to pamtimo zauvijek, a onda smo u avionu saznali da se utakmica neće uopšte igrati", napisao je navijač Arsenala.

[twitter]https://twitter.com/kingArsenejr/status/1475209675629113344[/twitter]

On je doputovao sa suprugom u London, ali nije poznato koliko će se uopšte zadržati u Engleskoj, te kada se vraća kući.

No, sinoć je dobio fantastičnu poruku na Instagramu i to od Granita Xhake, te nije mogao da vjeruje da mu se veznjak Arsenala javio nakon svega.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Pozdrav Jack, vidio sam tvoj tweet da ste ti i supruga došli iz Amerike da gledate naš meč i vidim koliko si razočaran što je utakmica odgođena. Ukoliko ste u Londonu 1. januara htio bih vas pozvati na meč Arsenal - Manchester City da budete moji gosti i da vam se zahvalim što ste toliko posvećeni našem klubu. Da li vam do odgovara", napisao je Xhaka.

Xhaka reached out after seeing the gutted Gooner's tweet

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jasminn
E bas ce biti sretan da gleda Arsenal protiv Cityija....otici ce sa stadiona na poluvremenu
5 3
MaDaj
Svaka čast! Pravo dobar gest !!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije