11

Komentari (11)

Staffa
Eh ovako da par stvari stavimo na spisak: 1. Gazija je upravu 2. Arsenal mora mijenati upravu kluba (znaci sve sto ide u pogrešnom smijeru oni su krivi) 3.korenke-Arteta moraju otići (Ako ovaj klub misli napredovati) 4.Arsenal mora dobre pare izdvojiti za svaki prelazni rok od sljedećeg pa nadalje minimalno 300m po prelaznom roku. 5.ne znam dali je ko od vas primijetio ko god arsenala dobije C traku postane najgori igrač Arsenal mora dovesti vodju koji će biti zadužen za sve. I imati jaki karakter biti najbolji prijatelj sa svima a opet lider 6.stvar sve dok arsenal bude kupovao igrače iz osrednjih kljunova biti će tu gdje jest. 7.Arsenal mora riješiti ljekarski tim. 8. Samo Bog može pomoći ovom Arsenalu ove godine. Jer ne gine him 12-14 mjesto na tabeli. Budimo realni. Ako se ništa ne promijeni. 9.sada ćete me svi napasti Ja sam Arsenalov navijač još od 2006 kada su izgubili finale lige prvaka. Vi klinci nemoj da se pjenite. 10.Arsenal nije sto je nekada bio. Sa Arsenalom može igrati bilo koji klub i dobiti će ga. Jer su izgubili kompas. 11.Trener se mora promijeniti i ne žaliti novca uloženog na njega i njegov tim. Tako da lijep pozdrav za sve. I lijep pozdrav za sve iskrene Arsenalove Navijače. Gazija je upravu sve dok Arsenal ne osvoji Usonju :)
DR_GAZiJA
Hvala, lijepo je vidjeti da ima RAZUMNIH NAVIJACA AR678ALA..razumijem da neko navija za neki klub, ali mora se BITI REALAN..Oni koji IMAJU KLEMPU, to su VELIKANI..ovi drugi to NISU..jasno kao dan..sportski pozdrav..
9876
Nekada veliki klub..
Secerko
Gasi mjesalicu, motaj kablove.
user1585859035
Borba za 11 mjesto
DR_GAZiJA
Jos jedan u nizu SJAJNIH POTEZA UPRAVE AR678ALA..osigurati jod Holdinga, Nkiteaha i Pepea i da se onda sljedece sszone napadne povratak u PREMIERSHIP...PODRSKA za SJAJAN START SEZONE..
bavarac88
On nije ni za Norwich a ne za Arsenal,i ne cudit se sto lose igraju kad im je ovakav igrac glavna karika na sredini terena
Klicko
@bavarac88
Da nisi iz manjeg bh entiteta tzv rs?Samo pitam
bavarac88
pitas gluposti,iz federacije sam jaraniko...zao mi te sto navijas za Arsenal,ajd wozdra
Klicko
@bavarac88
nisam pasha ziv ti meni bio samo pitam hehe
bavarac88
u cemu je onda fora pominjat entitete na sportskom portalu,zanimljivo pasa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.