Arsenal ne da Xhaki nigdje: Švicarac na Emiratima do 2024.

Ostaje vjeran Topnicima

Arsenal ne da Xhaki nigdje: Švicarac na Emiratima do 2024.

S. Grebović

Granit Xhaka potpisao je produženje saradnje sa Arsenalom.

Švicarski reprezentativac Granit Xhaka i u naredne tri godine nosit će dres tima iz Sjevernog Londona.

U posljenje vrijeme bilo je mnogo priča oko njegovog odlaska, ali od toga neće biti ništa.

"Dom je tamo gdje je srce, veoma sam ponosan što sam produžio svoj boravak u Arsenalu“, poručio je švicarski veznjak svom Instagram profilu.

Inače, Arsenal je katastrofalno otvorio novu sezonu Premiershipa sa dva poraza u prva dva kola. U prvom meču nadigrao ih je novajlija u ligi, tim Brendforda sa 2:0, a identičnim rezultatom od njih je bio bolji i Chelsea na Emiratesu.

Topnici su nakon dva kola pretposljednji tim lige, a nezadovoljstvo i strpljenje navijača ovog kluba sve je manje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Granit Xhaka (@granitxhaka)

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

DR_GAZiJA
Jos jedan u nizu SJAJNIH POTEZA UPRAVE AR678ALA..osigurati jod Holdinga, Nkiteaha i Pepea i da se onda sljedece sszone napadne povratak u PREMIERSHIP...PODRSKA za SJAJAN START SEZONE..
1 7
Staffa
Eh ovako da par stvari stavimo na spisak: 1. Gazija je upravu 2. Arsenal mora mijenati upravu kluba (znaci sve sto ide u pogrešnom smijeru oni su krivi) 3.korenke-Arteta moraju otići (Ako ovaj klub misli napredovati) 4.Arsenal mora dobre pare izdvojiti za svaki prelazni rok od sljedećeg pa nadalje minimalno 300m po prelaznom roku. 5.ne znam dali je ko od vas primijetio ko god arsenala dobije C traku postane najgori igrač Arsenal mora dovesti vodju koji će biti zadužen za sve. I imati jaki karakter biti najbolji prijatelj sa svima a opet lider 6.stvar sve dok arsenal bude kupovao igrače iz osrednjih kljunova biti će tu gdje jest. 7.Arsenal mora riješiti ljekarski tim. 8. Samo Bog može pomoći ovom Arsenalu ove godine. Jer ne gine him 12-14 mjesto na tabeli. Budimo realni. Ako se ništa ne promijeni. 9.sada ćete me svi napasti Ja sam Arsenalov navijač još od 2006 kada su izgubili finale lige prvaka. Vi klinci nemoj da se pjenite. 10.Arsenal nije sto je nekada bio. Sa Arsenalom može igrati bilo koji klub i dobiti će ga. Jer su izgubili kompas. 11.Trener se mora promijeniti i ne žaliti novca uloženog na njega i njegov tim. Tako da lijep pozdrav za sve. I lijep pozdrav za sve iskrene Arsenalove Navijače. Gazija je upravu sve dok Arsenal ne osvoji Usonju :)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi