13

Komentari (13)

Kisa
****m vam mater, svima, počevši od ovog lista koji je ovo objavio, pa do svih vas koji ste komentarisali i podržali šiptara! Smrdljivci!
izvoristine
Izbrisite ovog smrdljivca i blokirajte da ne siri smrad po vasem site-u
antikomunist
uh ti pas mater kmetovsku...
CeZenicaLik
Molim vas sta znaci rijec suprostavio?Covjek je sasvim normalno regovao na neprofesionalnost srbijanskih igraca i navijaca +trenera.Srbijanci su ga provocirali cijelu utakmicu i kada su vidjeli da su izgubili sansu se kvalifikovati za dalje zele da ga kazne.Uspjece im al u kurcu...
pikaboo
Pa kako mozete pisat ovakve gluosti, cijelo vrijeme su ga provocirali, udarali trazili incident, na kraju ga napali
antikomunist
Halo bola-vidis KO PISE clanak..pa Caus islamofob i miljenik UZP i genocidne popilacije....
PapaK
Mogu Xhaki da oglabaju chunu. Momak beton, ponosan Albanac. Razvalio ih je.
izvoristine
Svaka mu cast!!!!! Pitanje je da li bi neki od Bosnjacki fudbalera smio slicno kao Dzaka da se sam suprostavi i obuce dres sa prezimenom od nekih nasih ratnih junaka npr N. Orica. Dzeko znam da ima m... Mozda i jos veca od postovanog Dzake a ostali bi sigurno gledali da ispadnu fini dok im Srbende laju sve i svasta.
axel42
Pa buraz kako to ba! Pa naši nesmiju da pisnu, a kamoli da obuču neku majcu ispod da ih malo provociraš, kao što oni nas provociraju!! Eno neki dan kad je bila ona utakmica pa oni Turci obukli majice Alije Izetbegovića, i šta bi??? Pa ovdje naše ba lije pljuju, psuju Aliju i sav njegov porod!! Mi smo ti brate mraka nevidjena! Albancima svaka čast, oni nedaju na sebe!!
Husrefbeg22
treba suspendovati sve igrace sumadije i njihovog trenera ane Xhaku koji je bio zrtva napada cijelog protivnickog tima i nije odstupio. Xhaka = heroj
user1648466677
Kara albanac propisno nema sta
lalinjo
Šta je Mitrović izgovorio sudcu kod onog slobodnjaka,trebao bi dobiti doživotu zabranu igranja na SP,sreća njegova pa ga nije razumio ništa.
antikomunist
vala vakat bio da i tebi opalim-lajk:)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.