Evropa će ponovo zapamtiti Grbavicu

Karte rasprodate

Evropa će ponovo zapamtiti Grbavicu

Midhat Šljivak

FK Željezničar u četvrtak će od 21 sat na stadionu Grbavica ugostiti azerbejdžanski Neftchi u susretu 2. pretkola Konferencijske lige. I ovog puta karte za meč su planule i ponovo se sprema istinski spektakl.

Željezničar u četvrtak na Grbavici čeka Neftchi iz Azerbejdžana, a u ovom meču Plavi će ponovo imati ogromnu podršku s tribina.

Ulaznice za meč 2. pretkola Konferencijske lige danas su zvanično rasprodane i u četvrtak će i igrači Neftchija vidjeti šta znači grotlo Grbavice.

Prethodno su to vidjeli mnogi. Posljednji su navijače Željezničara upoznali igrači Dinamo Minska koji su nestali s terena kada je u finišu meča kompletan stadion zagrmio navijajući i ispustili su dva gola prednosti.

Scene iz tog meča obišle su Evropu. Grbavica je bila u centru pažnje i nema dileme da navijači sarajevskog velikana spremaju još jedan spektakl.

Oglasi

Utakmica Željezničar - Neftchi igra se u četvrtak od 21 sat. Glavni sudija ovog meča je Estonac Juri Frischer, a pomoćnici su mu Neeme Neemlaid i Sander Saga. Četvrti sudija je Kevin Kaivoja.

FK Željezničar saznao rivala ukoliko prođe Neftchi: Da li će Plavi put Turske?

Plavi s Grbavice jučer su saznali ime potencijalnog rivala u 3. pretkolu. To je pobjednik dvomeča Bešiktaš - Tirana.

Prvi meč bi se igrao u Turskoj ili Albaniji, 10.augusta, a revanš sedam dana kasnije.

Podsjetimo, FK Željezničar je u prvom pretkolu bio bolji od Dinama iz Minska, a sada će tražiti novi uspjeh.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Kladionice u prvom meču kao blagog favorita vide FK Željezničar i nadamo se da će manja kvota svakako i proći.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676312914
Smješan naslov. Veliča se stadion na kojem možeš pripet kozu da se hrani sobzirom da trava raste na tribini. Ja sa Grbavice pamtim jedino bagere kojim se čistio snjeg i krađu protiv Posušja, 3 neregularna gola sa kojim se Željo plasirao u Evropu i spasio se gašenja. Jadni navijači, uskoro ide prizemljenje i nova sergija za Želju.
1 8
King_Kenny
...hoce,ako nekog opet ujede zmija...HAHAHAHHHAHAHAHHAHAHA...stvarno se brukate sa naslovima...djeca vam se smiju...
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi