43

Komentari (43)

Asmir123
Ima revanš hehe, ako smiju Grci doći ?
HamzaVojvoda
Cuj ako smiju doci. Gdje na kosovo jel? Na to malo sprceno kosovo cuj ako smiju jeste smjesni, al nema potrebe sada ionako su dobili grupu
Arnel925
@HamzaVojvoda Tako je Vojvoda, da je imalo ovaj Asmir upucen u sport i fudbal znao bi da su vec igrali na Kosovu neki dan gdje je Grcka uzela 1-0.
Arnel925 + HamzaVojvoda = 2 cetnika
user1655076598
Ja novinara Majko mila da li vi nemate boljeg posla nego davati ovome paznje
makelele
Zbog ovakvih stvari sam davno zamrzio nôgomet, stvarno najprimitivniji i najodvratniji sport, gdje ovakve kretencine dodju vecinom do izrazaja... fuj, stoka
PapaK
Pa dobro, kosarkaski navijaci su bolji? Manje primitivni?
makelele
Kosarkaski navijaci koji prave probleme su vecinom i nogometni navijaci, iz iste grupacije, vecinom dodju praviti probleme,.. mislis da navijaci nogometnih klubova Zvezde, Partizana, turskih i grckih velikana ne idu iz nogomenih stadiona u kosarkaske dvorane? sve je to jedna te ista bagra, ali zbog manjeg kapaciteta u dvoranama, na kosarkaskim natcjenjima ima mnogo manje problema, u nogometu je to puno vise izrazeno, pogledaj u bosni ono nedavno sto je bilo u maoci, navijaci tjerali sudiju, htjeli ga ubiti, onda navijaci koji to gledaju i snimaju, urlaju ubij ga! stoka do stoka nazalost
shzloshzlo
Taj POGANI Grcki okot....EU i NATO su ih primili iskljucivo jer su krscani. nisu svjesni kakvu su glupost napravili.To je najpoganiji narod, ako se narodom moze nazvati.A jos ortodoksi.Imamo takvih govana u komsiluku koliko hoces.I samo mi znamo kako je to trpiti vjekovima, tu bahatost,tu podlost,tu mrznju, taj fasizam....
Zulfikar
Najvecu gresku je Baka napravio sto je nastavio utakmicu isto su ucinili i Kosovari.
Robijasi_It
Boze balkanskog rata samo
kukuruz
Hoće li Grčkoj sad zatvoriti dio tribine za sljedeću utakmicu kod kuće, i kazniti ih novčano? Ili su vlasi smrdljivi zaštićene životinje?
shzloshzlo
NIKADA krscane nece kazniti kada prave ovakve stvari ako je na drugoj strani vecinski muslimanska zemlja.Krscanski rat NIKADA nije stao, samo to pojedinim FGRovcAma i baliyama nije jos jasno.
Arnel925
Kako ja vidim prvo su Albanci bacali baklje. Grce su se branili.
EmirEmir111
U rupu cetniku
Je*o majku jel vas neko plaća da kenjate po hrvatskim i bosanskim portalima ili ste fakat bolesni?
shzloshzlo
TZV"Arnele"..jeli vakat vise da se napokon potpises svojim srbskim imenom jer su svi tvoji komentari jako diskutabilni....sto se stidis PRAVOG imena ?
Arnel925
@shzloshzlo izvini što te moram da ispravim, ali piše se srpskim. Ja sam Bosanac i Hercegovac. Ali mislim da nije uredu da se ovako pljuje po našim komšijama pravoslavcima, Srbima. Albanci su vrlo ratoboran narod. I žele veliku Albaniju. Bošnjake sigurno ne gotive, ali ovdje se pruža velika podrška takvim kriminalcima. Vidi se da su Albanci došli u grčku da provociraju. Kao i kad su sa dronom provocirali Srbe. Žao mi je ako većina podržava ovu bagru albansku.
shzloshzlo
O cemu ti covjece??Tvoj komentar je nalik onome kakav bi napisali Vucic ili Dodik.Albanci dosli praviti nered u GreckU??Onda ti nemas pojma ko su grcka gamad.Po tebi je i ono sto se desavalao na Marakani bilo ok i tu su Bosanci dosli da provociraju Srbe..?Hm..a onu baklju su Albsnci VRATILI grckim navijacima.-Gledao sam utakmicu i vidio sve
PapaK
@Arnel925 Ti NE MOZES biti Bosanac I Hercegovac. Ili si jedno, ili drugo, kontas mjesanac? Popisam ti se na orla.
Arnel925
@PapaK Bosanac i Hercegovac. I jedno i drugo. A orla nemam, imam mačku.
PapaK
@Arnel925 Mozes pjevati borbene ali oboje ne mozes biti. Kako god okrenes.
Arnel925
@PapaK Mislim da je uredu da se ne slažemo. To je demokratija i pravo svakog čovjeka da iskaže svoj pogled na stvari. Mislim da nije uredu da neko nekoga vrijeđa zato što se ne slažemo.
PapaK
@Arnel925 I vrijedjanje je dio demokratije, jbg. To je moj nacin da ti stavim do znanja da si derpe, kontas? Ti to naravno ne moras biti, ali moje misljenje ostaje tako. To je ta demokratija, jarane.
Arnel925
@PapaK hvala papak I ti si meni vrlo drag.
PapaK
Eh, sad kad sam se rijesio Arnela i demokratije, da nastavim o Grcima. Nema poganijeg naroda u Evropi od njih, Srba i Rusa.
Shaba
@shzloshzlo stipu ga brate nagrajso ko Kusturica.
DamirT
@PapaK nije ni cudo sto te tri drzave medjusobno vole jedna drugu,a njih niko ne voli.Stoka zatucana
HamzaVojvoda
@Arnel925 Brate moj hrabri. Allah da te cuva
Ovaj Arnel nesto mnogo mrzi Albance, u nekom svom ranijem komentaru kad je bila u pitanju utakmica izmedju Albanije i Izraela, on je Albance nazvao ubicama, kriminalcima i narko dilerima, Arnele ti si jedan veliki tipicni psiholosko bolesni idiot, mora da ti je neki Albanac sprcio sestru, pa ih zato mrzis.
@Arnel925 - Sta je gofno Arnele da li to Srbija nece veliku Srbiju, eto po tebi Albanci hoce veliku Albaniju, ali Srbija nece veliku Srbiju, mars sa ovog portala, nisi potreban ovdje da nam solis pamet. Hajde Arnele odgovori mi da li Srbija zeli velik Srbiju kao sto Albanci hoce veliku Albaniju. Cekam tvoj odgovor.
Sto Arnele ne odgovaras na moje pitanje, umjesto odgovora dao si mi crveni minus, hajde ckopi odgovori, nemas jaja, jer ti dobro znas da Srbija hoce velik Srbiju, ali ti to nevidis, ti samo vidis da Albanci hoce veliku Albaniju, a zasto, zato sto ih mrzis.
Labud77
Pobrkao si lončiće! Srbija neće i nikada nije htela veliku Srbiju.
pikaboo
Ne možeš se s Kosovarima kacit, ****t cete mamicu na uzvratnoj utakmici, pred nama je..
@pikaboo - Nema uzvratne takmice, oni su odigrali obje utakmice, nazalost.
Bhf111
Pravoslavci, sta reci drugo, fuj
user1582456981
E da je obrnuta situacija odmah bi sudija prekinuo mec i registrovano 0-3 za Grke
Siki_sa
80 posto Srba nikad nije bilo na Kosovu, 90 posto Srba nikad ne bih išlo na Kosovo da ratuje, sve su to kukavice
Koba84
Doce oni u Bih no problem Kosovo
@Koba84 - Albanci ce to srediti u Albanii kad je Grcka u pitanju, navijaci iz Srbije su bili medju navijacima Grcke, te su oni glavni podstrekaci problema.
user1650229672
Jevreji i srbi nema goreg naroda trenutno samo gledaju kako napraviti nemire ili ubiti nekog
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.