Grčka nakon 17 godina dobila domaćeg selektora
Od posljednjeg grčkog stručnjaka na klupi (Christidis 2001.), Grke su predvodili Otto Rehagel, Fernando Santos, Claudio Raniori i Sergio Markarian

Skibbe dobio otkaz

Grčka nakon 17 godina dobila domaćeg selektora

Njemački fudbalski stručnjak Michael Skibbe od danas više nije selektor grčke reprezentacije.

Skibbe je Grčku predvodio posljednje tri godine, a otkaz je dobio nakon neuspjeha u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji te promjenjivih rezultata u Ligi nacija.

Iako je bilo govora da bi Grčku mogao preuzeti Siniša Mihajlović, novi selektor ove zemlje će biti Angelos Anastasiadis (65) što znači da će Heleni prvi put nakon 17 godina imati domaćeg trenera na klupi.

Angelos Anastasiadis je u karijeri radio u brojnim klubovima u grčkoj, a bio je i selektor reprezentacije Kipra.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Od posljednjeg grčkog stručnjaka na klupi (Christidis 2001.), Grke su predvodili Otto Rehagel, Fernando Santos, Claudio Raniori i Sergio Markarian.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti