'Greška u sistemu': Roma po mizernoj cijeni na ljeto prodaje Manolasa

Ne mogu ga zaustaviti

'Greška u sistemu': Roma po mizernoj cijeni na ljeto prodaje Manolasa

E. Škorić

Grčki stoper Rome Kostas Manolas jedan je od najtraženijih i najcjenjenijih defanzivaca u svijetu.

Manolasa traže brojni klubovi, posebno engleski velikani poput Manchester Uniteda i Arsenala, a kako sada stvari stoje - Roma ga neće moći zadržati.

Naime, u ugovoru Grka postoji klauzula prema kojoj je Roma primorana da ga proda za svega 35 miliona eura ukoliko klub ne izbori Ligu prvaka.

Manolas je jedan od brojnih igrača Rome koji želi da ode na ljeto, a eventualni neuspjeh i sezona bez plasmana u Ligu prvaka najvjerovatnije će mu donijeti transfer u Englesku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Cifra od 35 miliona eura za sjajnog stopera zaista je mizerna, ako se zna da se danas i prosječan stoper plaća po 50 miliona.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Seva1956
Najgluplji štoper na svjetu.Zuka je bolji od njega. Čovjek ode na skok u napad, i dok se vrati, Roma primi go ! Trebali su ga davno prodati!!!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi