Šta se to dešava s Romom?

I Nzonzi hoće da ide

Šta se to dešava s Romom?

E. Škorić

Roma bi mogla da ostane bez velikog broja prvotimaca na kraju sezone.

Prvo je danas La Gazzetta dello Sport objavila da će Aleksandar Kolarov da pređe u Partizan na kraju sezone, već neko vrijeme se piše da bi Edin Džeko trebao da napusti Rim, a sada je navodno transfer zatražio i Steven Nzonzi.

Nzonzi navodno želi da se vrati u Englesku, gdje živi njegov sin. Francuz je ranije igrao za Blackburn i Stoke, a na Otoku je proveo šest godina, da bi 2015. godine prešao u Sevillu.

Roma još nije dobila nikakvu zvaničnu ponudu za Nzonzija kojeg je u Romu doveo Monchi, a kada se on vratio u Sevillu, čini se da ni francuski veznjak više nema želju da ostaje u Rimu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

30-godišnjak je pomogao Francuskoj da osvoji Svjetsko prvenstvo 2018. godine i bio je jedan od veznjaka koji su zamijenili Radju Nainggolana i Kevina Strootmana na Olimpicu prošlog ljeta.

Za Romu je odigrao 32 meča tokom protekle sezone, ali utisak je da je premalo pokazao na Olimpicu, baš kao i većina Rominih pojačanja u posljednje vrijeme.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ForzaRoma
Roma treba veliki remont. Nzonzi,Cristante,Kloivert,Jesus igraju kao muhe bez glave.Florenzi nema nogu nego lopatu.De roosi ostario, Shick puno zuji malo meda daje.Fazio prelezeran.Steta sto su potjerali EDF-a.
1 1
ForzaRoma
Mislim da je Fazio previse opusten. A nije mi ni Ranieri nista bolji od EDF-a.Uprava mora odrijesiti kesu i dovesti druge igrače koji če igrati sa više žara.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi