Vraća se u Atletico

Barcelona prodala Griezmanna!

36

Komentari (36)

dinass
Jel se sad zna jel presaao ili nije.Prvo su pisali presao oa onda da nisu papiri stigli na vrijeme
RZ88
Priprema se teren na ljeto za Halanda. Zna Laporta sta radi. Preuzeo je klub kad niko ne bi s obzirom u kakvom je stanju . Vrijeme ce pokazati da dobro radi posao.
Eno30
Barsa je u zestokim problemima financiskim doveli samo igrace besplatno rjesavaju se igraca sa velikom platama da poprave budzet. Mislim da ce Barsi trebati pofino vremena da bude ona stara barsa à sa obzirom kako se malo radza igraca poput Inieste, Xavia, Messia, Puyola itd bice im jako tesko a ovi arapski giganti sve sto se moze kupiti kupuju. Igraca poput Totia gotovo pa ih nema vise da igra za klub srcem a ne samo da leti za parama
user1618268465
veze ti nemaš lave. Vidi se da pratis Barcu par godina samo. Ovakva je situacija bila I u prvom Laportinom mandatu. Prodao penziju, i likove sa visokim platama. Zrtvovao jednu sezonu, a ona napravio ekipu koja je harala godinama. Trenutno radi istu stvar. Do sljedeće godine ce se situacija smiriti, a onda nek je svima bog na pomoći, jer kad lik odluči da sastavi ekipu, on je sastavi da je bog ne moze vise rastaviti. #činjenice
Eno30
user1618268465 ja bi prije reko da ti nemas pojma pa sam i klub je priznao da su u financijskoj krizi pa da nisu zadrzalibi Messia koji je pristao da mu se smanji plata upola druga stvar ovako im je oso besplatno treca stvar Barsa prodaje i mlade igrace, cetvrtak stvar jel mislis da ima jos Messia da se moze takvih igraca naci itd a na to sve mislis da ce ostali jaki klubovi pustit igrace tek tako. A eto ima Halland Barsa puca na njega da dovede iduce godine i mislis da ce Barsa biti jedina koja ce zeeljeti njega. Ali nema veze eto ti imas pojma i ti znas kako to funkcioniše pa zapisi svoj komentar i zapamti moj pa vidjecemo stave Barsa i iduce godine uraditi ili bolje receno osvojiti neki trofej
Coru
A jest Barca navalila da Atletiko opet osvoji titulu. Ovo od dva zla izaberi manje bolje I Atletiko nego Real
Jasminn
Dugo ce mi trebati da vrati staru formu onu iz Atletika. Ipak 3 godine je stariji, napunio 30tu, 3 godine igra na pogresnoj poziciji, evo otisao Messi i opet igra na krilu. Ja ga nebi prodavao da se mene pitalo. On je koliko toliko bio ime zanimljivo za sponzore, za marketing. Od zvucnijih imena koji mogu biti brend vise nemaju nikog. Evo sve kontam ko tu sad moze da im donese neke velike sponzore nakon Mesija i Grizmana. Mozda Brajtvart? Hahaha ahaaaaa. Bit ce ovo teska godina.
dinass
Farcelona je upravo napravila Atletiko prvim favoritom za titulu.Mozda i namjerno jer znaju da oni nemaju sansu nikakvu.
King_Kenny
@dinass ...definitivno,mada po mom misljenju su i prije ovog transfera bili prvi favoriti...imaju vrhunskog trenera koji je odlicno poslozio ekipu,defanzivno su jaki ko beton,a sada i u napadu imaju Suareza,Correu,Griezmanna plus Joao Felix kada se oporavi,strasan napad...neku vece sam ih gledao protiv Villareala gdje su ih rasturali cijelu utakmicu i iz svojih gresaka primili 2 gola i to iz jedina 2 suta Villareala na utakmici...to im se rijetko desava,na kraju jedva bod izvukli,mada je na pocetku djelovalo kao da ce im uvaliti 5 komada...Atletico moze i u LP daleko dogurati,s obzirom na stil igre bez problema mogu izbaciti ekipe kao sto su PSG ili City,bas kao sto su i Liverpool prije 2 godine...oni ne leze ofanzivnim ekipama.
AsmirM
Bosnjo sam vidi koliko su love popusili ,a nevidite stvaranje novog tima koji ce za dvije sezone da gazi , tjeraju sve sto je skupo mladima daju svaku priliku nakon godinu ce povuci liniju i imati kostur . E ovako je laporta stvorio ekipu kad su imali 9 igraca u prvih 11 iz svoje skole.
user1613424508
A ovaj mali Moriba sto li on ode
Jupp
@AsmirM kakva suplja prica, ni sam ne vjerujes u ovo sto si napisao.. ljudi su u ****ima, gledaju kako da se rijese igraca koji ce ih odvesti u propast!
Jasminn
@AsmirM kupovali su bez ikakvog plana ne sta im treba vec imena. Grizman je bio ime, Neymar ime, Kutinjo ime ko da se je nekako takmicio sa Realom ko je veci ko bolje i vise moze.
Al pazi ovaj dio znas li koliko je lako stvoriti onu Barcelonu koju mi pamtimo sa 9 njihovih igraca? Da osvaja naslove lige prvaka svako 2-3 godine. Mislim Messi ce se roditi svako 10 godina evo imas dva jos bolja od njega kod mene u mahali, Cavi? Mah evo sad da odem u grad nasao bi 5 boljih od njega, Pujol? Ma znas sta mala beba za mene samo mi nemoj slati loptu ns lijevu nogu desnjak sam. Malo sale nemoj se uvrijediti.
Onakva ekipa se radja jednom u 100 godina da imas 5-6 igraca i svi ili najbolji ili u top 3 ns svojoj poziciji.
AsmirM
A za Moribu pitaj njegovog oca i menadzere
fudo.98
Lesi level Pro!
WOLF20
Jel ovo znaci da ce Pjanic u Sevillu
hotonjskimaher
Debili nad debilima
King_Kenny
...platis ga 120 miliona i onda ga istom klubu prodas za 40 miliona...to se zove pametna transfer politika zvana "pojacaj direktnog konkurenta za titlu"...do duse ovo je i odlicno uradjeno jer prosle sezone su im besplatno dali Suareza bez kojeg Atletico nikad ne bi osvojio onu titulu,a on je duplo bolji od Griezmanna...Pjanica nude besplatno,ali niko ga nece zbog ogromne plate koju treba preuzeti.
JuventinoBK
Nije zbog plate nego sto je propo ko zeton
King_Kenny
@JuventinoBK ...tako su mislili i za Suareza da je propao pa cova utrpa 21 komad prosle sezone i donese Atleticu titulu...ove sezone Griezmann i Suarez u tandemu donose titulu.
JuventinoBK
Panjic nas je umalo totule kosto pa je bacen jos kod nas na klupu. Samo sto niko kd vas ne gleda Juventus pa to ne zna...
Skopidoo
Imal sta za pjanica to ti nama reci
_0pasan99
Ako nista bar je pojacao Barcu ??
user1614932756
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA JA KRALJEVA
Emin_Podzic
Kako su krenuli prodat ce citav rim
miki30
Raspad sistema u Barci!
Brigata_rossa.1981
Faaala dragom Bogu pa se panja rijesismo
Nele.
A na koju foru je taj panj doso u barsu? Vjerovatno sto je bio panj u Atletiku pa ga ovi doveli sebi.
Brigata_rossa.1981
Za ono sto je u barci pokaz'o je ravno panju
Sanin_Mostar
Sad kad ti Kalonga neki doleti pa u rank sa Arsenalom rame uz rame borba za sredinu tabele
MethodMan
Hahah on se riješio qarine od kluba 100 milki ga platili platu imo bogovsku
velez mo
Cuj RJESISMO se panja,jeli to on brate igrao u Velezu ili si ti rođen u Barceloni,nick ti Velezov,koliko smo veliki imamo navijace i u Barceloni
CJ1999
Citava suma panjeva u barsi druze
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.