Griezmann otkrio gdje će nastaviti karijeru poslije Barcelone

Francuz nema dvojbe

Griezmann otkrio gdje će nastaviti karijeru poslije Barcelone

S. Grebović

Napadač Barcelone i reprezentacije Francuske Antoine Griezmann otkrio je da nema namjeru da napusti Camp Nou, bar kada je u pitanju ovaj prelazni rok.

On će još neko vrijeme nositi dresove katalonskog giganta, ali će nakon toga zaigrati u SAD-u.

Francuz ne krije koliko voli ovu zemlju te da bi volio da tamo nastavi svoju karijeru, ali tek nakon završetka ugovora sa Blaugranom 2024. godine.

"Imam ugovor sa Barcelonom još tri godine i mislim da bi nakon toga bilo dobro da odem u SAD. Sviđa mi se Amerika i njihova kultura, volim NBA ligu i vuče me želja za istraživanjem novih stvari. Zaista bih volio da završim svoju igračku karijeru u MLS ligi", rekao je Griezmann.

Dolascima Sergija Aguera i Memphisa Depaya u napadu će konkurencija biti neuporedivo jača nego prošle sezone.

Nedodirljivi su još samo Leo Messi i Ansu Fati, precrtani Coutinho i Braithwaite, pa ostaje da vidimo da li će Joan Laporta prije prodati Ousmana Dembelea ili upravo Griezmanna.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Trenutno djeluje da u ovom trenutku Griezmann više želi da ostane u Barci, dok Dembele oklijeva oko potpisa novog ugovora, a trenutni mu ističe narednog ljeta.

Sjajni Francuz je u Barcu stigao iz Atletico Madrida, a još je nastupao za Real Sociedad. Za tim iz Katalonije je postigao 35 golova na 99 odigranih utakmica.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahin
Mislim da ste ovaj članak objavili i jučer.
4 0
Refiksabanadzovic2
Nek ide ****o odmah
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi