Glupost golmana Betisa ili magija Griezmanna: Francuz majstorski pogodio direktno iz kornera

Kakva majstorija

Glupost golmana Betisa ili magija Griezmanna: Francuz majstorski pogodio direktno iz kornera

Esmer Oštraković

U toku je utakmica u okviru 11. kola Primere između Betisa i Atletico Madrida, a gosti nakon 75 minuta igre imaju prednost od 0:2.

Ovo je svojevrstan derbi, jer su obje ekipe u gornjem dijelu tabele, te žele da pokušaju stići prvoplasiranu ekipu Real Madrida.

Dosta bolju partiju pružili su gostujući nogometaši, a posebno se to odnosi na drugo poluvrijeme jer su uspjeli postići dva gola.

U prvom poluvremenu je viđeno nekoliko dobrih prilika na obje strane, ali niti jedan klub nije otišao sa vodstvom na odmor.

Oba gola postigao je isti nogometaš, Antoine Griezmann, ali prvi gol bio je zaista nevjerovatan jer je pogodio direktno iz kornera.

Naime Griezmann je odlučio pokušati iznenaditi golmana domaće ekipe, a to mu je i uspjelo, te je postigao prekrasan gol.

Zaista velika glupost Silve, a naravno nakon primljenog gola utakmica je dobila skroz drugi ritam jer su gosti imali vodstvo.

Ukoliko Atletico Madrid ostvari pobjedu, a sve su prilike da hoće, izbit će na treću poziciju sa 23 osvoje na boda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sa druge strane Betis će ostati na petoj poziciji sa dvadeset osvojenih bodova, ali ih preskočiti Athlletic Bilbao ukoliko ostvari pobjedu u svojoj utakmici.

Gol Griezmanna pogledajte OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi