Griezmann na poluvremenu finala Mundijala objašnjavao taktiku Matuidiju

Francuzi objavili video iz svlačionice

Griezmann na poluvremenu finala Mundijala objašnjavao taktiku Matuidiju

Na internetu se pojavio kratki video isječak koji prikazuje dešavanja u svlačionici reprezentacije Francuske tokom poluvremena finala Svjetskog prvenstva.

Podsjetimo, Francuzi su osvojili Mundijal tako što su u finalu pobijedili Hrvatsku sa 4:2, a rezultat na poluvremenu je bio 2:1 u korist Trikolora.

Nogometni savez Francuske će u januaru objaviti dokumentarni film u kojem će biti prikazan način na koji su izabranici Didiera Deschampsa osvojili titulu, a do tada imamo priliku pogledati samo ovaj kratki video.

Najglasniji u svlačionici tokom poluvremena je bio defanzivac Real Madrida Raphael Varane koji je poručio saigračima: "Ignorišite sve oko sebe, momci! Samo razmišljajte o utakmici".

S druge strane, Antoine Griezmann i Blaise Matuidi su imali zanimljivu raspravu. Napadač Atletica je objašnjavao vezisti Juventusa gdje je griješio kada je u pitanju pozicioniranje na terenu.

"U nekim situacijama si bio ovdje, a trebao si biti na drugoj strani, kako bih ja mogao doći na to mjesto. To je kada mi imamo loptu...", rekao je Griezmann, a Matuidi mu je odmah potvrdio da je u pravu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi