Griezmann po ko zna koji put: Nemam namjeru otići iz Atletica!

Francuz ponovo demantuje medije

Griezmann po ko zna koji put: Nemam namjeru otići iz Atletica!

Francuski fudbaler Antoine Griezmann proteklih nekoliko prezalnih rokova pominje se kao igrač koji bi mogao promijeniti sredinu.

Ipak, on je još uvijek član Atletico Madrida, i uprkos svim njegovim tvrdnjama da ne namjerava napustiti klub, mediji ga još uvijek šalju u PSG, Manchester United, City, Chelsea...

Jutros se pojavila informacija da se Francuz dogovorio sa Manchester Unitedom, ali igrač je to ponovo demantovao. On je i danas, po ko zna koji put, potvrdio da nema namjeru otići iz Atletica:

"Imam ugovor do 2020. godine i nadam se još duže poslije toga. Moje misli su okrenute Atletico Madridu i nemam nikakvu namjeru da odem. Moja glava pripada ovdje, veoma sam sretan. Osjećam se veoma povezano s klubom. Kada me Diego Simeone zatreba, bit ću tu, važna stvar je da pomažem timu", rekao je Griezmann za TMW.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, francuski fudbaler je u Atletico stigao na ljeto 2014. godine, a ove sezone je odigrao ukupno 16 mečeva i postigao je šest golova uz pet upisanih asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi