Griezmann potpisao za Barcelonu, ali otkrio da se divi navijačima drugog kluba
Napustio Atletico Madrid kako bi se pridružio ekipi Barcelone.

Dao iskrenu izjavu

Griezmann potpisao za Barcelonu, ali otkrio da se divi navijačima drugog kluba

E. Oštraković

Najveće pojačanje za ekipu Barcelone u ovom prijelaznom roku sigurno je Antoine Griezmann.

Francuz će vjerovatno činiti napadačku trojku sa Messijem i Suarezom, iako se još uvijek čeka rasplet situacije oko Neymara.

Oko dolaska Neymara, kao i drugim stvarima govorio je Griezmann za medije u Španiji.

"Ne želim da govorim o transferu Neymara sve dok ne bude ostvaren. Znamo koliko je on dobar igrač, ali mislim da i sa ovim sastavom možemo mnogo napraviti", rekao je Griezmann, te je dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Imao sam ponude i iz Engleske, ali ovdje ima nešto čega tamo fali, a to je sunce. Za moju porodicu je mnogo ugodniji život ovdje. Moram priznati da se divim Liverpoolu, a posebno njihovim navijačima. Nadam se da će uskoro biti prvaci", završio je Griezmann.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi