Griezmann promašio penal protiv Albanije i za to okrivio svoju ženu
Griezmann se nije uspio upisati u listu strijelaca

Igrač Barcelone je prvi put promašio penal u dresu Francuske

Griezmann promašio penal protiv Albanije i za to okrivio svoju ženu

S. Pašalić

Reprezentacija Francuske je sinoć stigla do ubjedljive pobjede protiv Albanije rezultatom 4:1 u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Francuzi su već nakon 27 minuta vodili sa 2:0 nakon što su Coman i Giroud postigli golove, a prednost je mogla biti i veća da je Antoine Griezmann u 37. minuti pogodio iz penala.

Ipak, igrač Barcelone je promašio, a zanimljivo je da je za to okrivio svoju ženu.

"Ne znam šta se dogodilo. Ne znam. Kao što sam rekao prije, možda je to zbog toga što moja supruga nije gledala utakmicu", rekao je Griezmann.

"Bio sam u dobroj formi, ali ne mogu svaki put postići gol. Šteta. Morat ću raditi na tome."

"Nedostajali su nam važni igrači, bilo na terenu ili u svlačionici. Igrači koji su igrali na njihovom mjestu učinili su to vrlo dobro.", dodao je Griezmann.

Francuska sada ima 12 bodova koliko imaju i Turska i Island nakon pet odigranih kola pa će se do kraja kvalifikacija voditi velika borba za prva dva mjesta.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Top Komentari

_arsenal_
To jest vise ne znas
0 0
_arsenal_
Samo iz penala i znas dat gol
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi