Kamere zabilježile Messijevu reakciju nakon što mu je Griezmann 'ukrao' proslavu gola

Urnebesna reakcija Argentinca

Kamere zabilježile Messijevu reakciju nakon što mu je Griezmann 'ukrao' proslavu gola

S. Grebović

Barcelona je u subotu veče na svom terenu u okviru drugog kola španske La lige bila sigurna protiv Betisa slavivši sa visokih 5:2.

Golove za Blaugranu postizali su mladi Carles Perez, te Jordi Alba i Arturo Vidal, dok je dva puta mrežu gostiju treslo najveće pojačanje Barce ovog ljeta, Antoine Griezmann.

Upravo je on bio prva zvijezda te večeri na terenu, budući da su meč sa tribina zbog povreda pratili Lionel Messi i Luis Suarez u društvu porodice, a kamermani su se potrudili da im ne promakne ni jedna reakcija ovog sjajnog dvojca.

Image result for messi celebration goal

Sjajni Francuz je epitet prve zvijezde na kraju i opravdao sa dva postignuta gola, a sve je začinio zanimljivom proslavom gola. Drugi pogodak na meču za preokret proslavio je rukama podignutim visoko u vazduh, slično kao radi i Messi kojem je očigledno ovo 'kopiranje' proslave gola bilo veoma simpatično.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mnogi su Griezmannovu proslavu pogotka poistovjetili sa Lebronom Jamesom, koji ima običaj da ovo isto radi prije svake utakmice, a koji je veliki idol francuskog napadača.

Top Komentari

zvjezdan10
lik se na slici zasmijao i to urnebesno?
10 0
AmarS
I sad on se nasmijao i to je nešto spektakularno?
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi