Grobari napali Delije ispored ulaza na stadion, policija ih spašavala

Vatreni početak derbija

Grobari napali Delije ispored ulaza na stadion, policija ih spašavala

S. Grebović

Iako beogradski derbi još nije ni počeo, sukobi između navijača dva najveća srbijanska kluba uveliko jesu.

Večeras je od 20 sati na rasporedu Večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde u okviru polufinala Kupa Srbije. 

Ograničen je broj gledalaca na 24 hiljade i taj bi kapacitet trebao biti ispunjen i pored velikog nevremena koje je poslije podneva pogodilo glavni grad Srbije. Ipak, situacija se popravila tako da će sve biti spremno za veliki derbi.

Kako to obično biva, susret između Partizana i Crvene zvezde ne protiče bez nereda, a tako je bilo i ovoga puta. Prema pisanju srbijanskih medija, veća grupa navijača domaćeg tima zaletila se ka gostujućim pristalicama nakon čega je intervenisala policija i spriječila veći incident.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Inače, igra se samo jedna utakmica polufinala tako da ćemo već večeras saznati putnika u finale gdje će se za trofej boriti sa Vojvodinom, koja je nešto ranije danas savladala Čukarički sa 1:0.

Top Komentari

adis_D11
Srbi kad se nemaju s kim rokat onda se biju izmedju sebe.Boze sacuvaj!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi