Cijela Srbija priča o čovjeku iz "Potjere", sve zbog odgovora za koga navija

Neočekivano

Cijela Srbija priča o čovjeku iz "Potjere", sve zbog odgovora za koga navija

Edmir Škorić

Navijačima beogradskih velikana nije ništa jasno, ali gospodin koji je učestvovao u TV emisiji "Potjera" naprosto tvrdi da navija i za Partizan i Crvenu zvezdu.

Radi se o Danilu Bakiću, momku iz Beograda koji je gostovao u popularnom RTS-ovom kvizu i koji priznaje da navija za oba velikana iz Srbije.

"U košarci sam navijao za Partizan, a u fudbalu navijam za Zvezdu. Pomalo šizofreno, ali drago mi je i jedni i drugi kad pobijede", ispalio je.

Ubrzo se Twitterom proširila rasprava, komentari su razni, ali nikome nije jasno kako je moguće da postoji neko ko u isto vrijeme navija i za Partizan i za Zvezdu?

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Top Komentari

opasni_medo
Ja mislio biće da navija za Velež pa zanimljivo.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi