Grujić: Klopp je mislio da plaćam novinare

Igra odlično u dresu Herthe

Grujić: Klopp je mislio da plaćam novinare

Srbijanski fudbaler Marko Grujić prošlog ljeta odlučio je Liverpool zamijeniti s Herthom.

Na Anfieldu ovaj 22-godišnji igrač sredine terena nije dobijao prostora za igru, zbog čega je u dogovoru s Jurgenom Kloppom odlučio da ode na posudbu, što se ispostavilo kao odličan potez. Danas ne samo da igra redovito, nego zbog odličnih partija sve češće dobija pohvale tamošnje sportske javnosti.

Dobre igre, očekivano, nisu promakle ni Kloppu koji razmišlja da Grujića na kraju sezone vrati u svoju momčad.

"Klopp me pitao da li dajem novac novinarima u Njemačkoj da pišu toliko pozitivno o meni", rekao je Grujić u razgovoru za eminentni Kicker, pa potom dodao:

"Njegov mozak radi punom parom i rad s njim je uvijek zabavan. Ma, zadovoljstvo", dodao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ove sezone Grujić je za Herthu odigrao ukupno 17 utakmica i pritom postigao tri pogotka uz jednu asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi