Grujić na Instagramu "bocnuo"  Bešića

Nakon pobjede u derbiju

Grujić na Instagramu "bocnuo" Bešića

Jučer je odigran mali Merseyside derbi u kojem su snage odmjerile rezervne ekipe Evertona i Liverpoola. 

Više razloga za slavlje imali su Redsi pobijedivši rezultatom 2:1, a nakon utakmice Marko Grujić, koji je, kao i naš Muhamed Bešić nastupio u ovom susretu, nije propustio priliku da "bocne" reprezentativca BiH.

Grujić se na društvenoj mreži Instagram najprije pohvalio pobjedom, a potom je uslijedila fotografija zabilježena u duelu sa Bešićem uz simbole noža i smajlija. Ovim opisom Grujić je na šaljiv način dao do znanja Bešiću ko je izašao kao pobjednik. 

Igrajući za rezervnu ekipu Bešić se polako vraća u prepoznatljivu formu, a njegov povratak s nestrpljenjem očekuju i navijači Evertona. Na Twitteru sinoć nisu izostali komentari poput: "Ne mogu dočekati da se vrati u prvu postavu", "Nedostaje mi njegova borbenost", "Lijepo te vidjeti ponovo na terenu." 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi