Muhamed Bešić sve bliži povratku u prvi tim Evertona
Foto: EPA

U novom nastupu za rezerve Evertona odigrao svih 90 minuta

Muhamed Bešić sve bliži povratku u prvi tim Evertona

Bh. reprezentativac Muhamed Bešić je sve bliži povratku u prvi tim Evertona, javljaju britanski mediji.

Bešić se nakon duge pauze zbog povrede koljena konačno vratio na teren, a u petak naveče je po drugi put nastupio za rezerve, odnosno U23 ekipu, Evertona.

Rezervni tim Evertona je gostovao rezervama Chelseaja, a ovaj susret je završio rezultatom 2:2. 

Nešto ranije ovog mjeseca Muhamed Bešić je odigrao prvu utakmicu  nakon povrede u aprilu prošle godine, kada je uvršten u prvih 11 rezervnog sastava Evertona, ali je tada protiv Tottenhama odigrao samo poluvrijeme, dok je ovaj put bh. fudbaler na terenu proveo svih 90 minuta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovo govori da Bešićev oporavak odlično napreduje, te da će uskoro biti dovoljno spreman za povratak u prvi tim Evertona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi