Grujićeva proslava gola jedna od glavnih tema u Berlinu: "Ponijele su me emocije..."
Marko Grujić je bio strijelac protiv Schalkea, a onda je kopirao Ronalda kod proslave gola

Kopirao Cristiana Ronalda

Grujićeva proslava gola jedna od glavnih tema u Berlinu: "Ponijele su me emocije..."

E. Škorić

Liverpoolov ofanzivac na posudbi je u Herthi, a za vikend je postigao gol u bundesligaškom okršaju sa Schalkeom (2:2).

Srbijanski nogometaš je nakon gola protiv Schalkea iskopirao radovanje Cristiana Ronalda.

Nakon što je postigao gol, u stilu Ronalda je proslavio, te je sada objasnio zbog čega je kopirao Portugalca iz Juventusa,

"Bila je to čista emocija. Nisam mogao da je kontrolišem, jednostavno se desilo. Često gledam Ronalda", rekao je Marko Grujić.

Sada nam ostaje da vidimo može li češće kopirati Ronalda, a u Herthi imaju velika očekivanja od ovog Srbijanca.

Grujiću cilj ostati u Herthi

Grujić je u glavni grad Njemačke stigao ovog ljeta, te je nakon uvodnih utakmica povrijedio zglob i dva mjeseca odsustvovao s terena.

Želja mu je, kaže, da ostane na duže staze u Herthi kod Vedada Ibiševića, ali se nešto u svemu pita i njegov klub Liverpool.

"Naravno, u budućnosti želim da uspijem u Liverpoolu. No, ukoliko izborim Evropsku ligu s Hearthom želim da ovdje ostanem još jednu sezonu".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi