Guardiola napušta City, dva imena u igri za njegovog nasljednika?
FOTO - EPA

Guardiola napušta City, dva imena u igri za njegovog nasljednika?

Adnan Beganović

Manchester City je loše otvorio novu sezonu. Građani su u pet odigranih susreta u Premiership osvojili samo osam bodova, no vlasnike kluba od toga mnogo više zabrinjava mogući odlazak Pepa Guardiole.

Naime, na kraju sezone Guardiolu ističe ugovor, a oko novog još nisu obavljeni pregovori s obzirom da španski stručnjak ne žuri, odnosno vjerovatno još uvijek nije odlučio šta i kako odalje.

No, otočki mediji pišu da je sve izvjesniji kraj njegove avanture u Cityju, pa se navodno već traže njegovi nasljednici.

Dva su imena u igri, bar tako tvrde otočki mediji, a radi se o Mauriciju Pochettinu i Julianu Nagelsmannu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prvi je trenutno bez posla nakon što se prošle godien rastao sa Tottenhamom, dok drugi radi sjajne stvari sa RB Leipzigom, tako da čelnici Cityja, ukoliko dođe do rastanka sa Guardiolom, neće pogriješti za bilo kojeg od ova dva stručnjaka se odlučili.

Top Komentari

salt_city
Dovedes trenera, potrosi ko zna koliko stotina miliona funti da osvoji prvenstveno ligu prvaka, ne osvoji je, i ode dalje radit iste stvari..
4 0
MaDaj
Ebo vas clickbait u paksu lol
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi