Guardiola po 19. pobjedu u nizu ide u izmiješanom sastavu

Menadžer Cityja je malo rotirao

Guardiola po 19. pobjedu u nizu ide u izmiješanom sastavu

Manchester City će od 13 sati igrati svoj meč 21. kola Premier lige, a protivnik će biti Crystal Palace.

Menadžer Građana Pep Guardiola odlučio je malo promiješati karte za ovu utakmicu, pa će tako neki od najvažnijih fudbalera Cityja ostati na klupi.

To se prije svega odnosi na Sergija Aguera, čije će mjesto u vrhu napada zauzeti Gabriel Jesus, a nakon dugo vremena u prvoj postavi neće biti ni Raheema Sterlinga.

U prvoj postavi Cityja su i fudbaleri koji ne igraju toliko često od prve minute, što se najviše odnosi na Danila, Mangalu, pa i Bernarda Silvu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester City će po 19. uzastopnu pobjedu u Premier ligi krenuti u sljedećem sastavu: Ederson, Otamendi, Mangala, Walker, Danilo, Gundogan, Fernandinho, De Bruyne, Sane, Gabriel Jesus, Silva.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Der_Kriminalist
Šta će Guardiola. Nek dođe na instrukcije kod Amara Osima, što bi rekli novinari i čitaoci sportsport.ba portala.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi