Pep kakvog do sada niste vidjeli, a za sve je kriv Haaland

Sjajan je

Pep kakvog do sada niste vidjeli, a za sve je kriv Haaland

E. Oštraković

U toku je utakmica 3. kola grupne faze Lige prvaka između Manchester Cityja i Kopenhagena.

Domaća ekipa ima ubjedljivu prednost od 4:0, te su već upisali novu pobjedu i nova tri boda, te tako gotovo sigurno ovjerili prvo mjesto u grupi.

Krenulo je sjajno za Manchester City jer je Erling Haaland u 7. minuti doveo domaću ekipu u vodstvo od 1:0.

Isti igrač je pogodio i u 32. minuti za 2:0, a sedam minuta kasnije bilo je 3:0 ovaj put Khocholava je postigao autogol.

Haaland je iz igre izašao na poluvremenu jer mu je Guardiola odlučio dati odmor, a umjesto njega je u igru ušao Palmer.

Četvrti gol na ovoj utakmici za Manchester City postigao je Mahrez sa bijele tačke u 55. minuti utakmice.

Ipak priča dana je reakcija Pepa Guardiole nakon gola naravno koga drugog nego Erlinga Haalanda, a sve su zabilježile kamere.

Zaista trenera Manchester Cityja ne viđamo često u ovakvim izdanjima, te je lijepo vijedit koliko treneri vole svoje nogometaše.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naravno Manchester City će očekivano upisati tri boda na ovoj utakmici, a rijetko ko je mogao i pomisliti da Kopenhagen ima šansi na ovom susretu.

Ostaje i mali žal jer je Guardiola izveo iz igre Haalanda koji bi sasvim sigurno imao novu šansu da postigne još jedan hat-trick u dresu Manchester Cityja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi