Guardiola za velike novce dogovorio dolazak sjajnog štopera, Otamendi i Stones pakuju kofere

Sprema se novo pojačanje za Manchester City

Guardiola za velike novce dogovorio dolazak sjajnog štopera, Otamendi i Stones pakuju kofere

E. Oštraković

Manchester City je u proteklih nekoliko dana ozvaničio dovođenje Ferrana Torresa i Nathana Akea, a uprava kluba tu ne misli stati.

Guardiola želi dovesti još pet pojačanja, a jedno od njih trebao bi biti sjajni štoper Napolijam Kalidou Koulibaly.

City se trenutno nalazi u pregovorima oko odštete sa Napolijem, a predpostavlja se da će cijela stvar biti završena jako brzo.

Navodno će Manchester City platiti 80 miliona eura za ovog nogometaša, jer Guardiola smatra da je on savršen za njegovu ekipu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim toga trener ovog kluba već je saopštio Stones i Otamendiju da više ne računa na njih dvojicu te da mogu potražiti nove ekipe za nastavak karijere.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi