26

Komentari (26)

Lobudaraczapamcenje
PASJALUK gospdine Vico Zeljkovicu.. natamburat ce vas u prvom pretkolu neki ribari nakon napornog radnog dana.. sto je previse previse je..
user1676370670
Ja da sam navijac borca stidio bi se...ttakobse ofirno silji borcu da minse gadi fudbal....Ali osvojicete kitu moju pored zrinjskog.
Becir1
Hajde sto im se bezobrazno navlaci,ali sto cu borcevi igraci dzubrad malo je rec.Sporski duh fair play ne postoji,mene licno bi bilo bar malo stid kao sportistu..Rijesenje:potpises ugovor sa 5 igraca amatera, na 2 mjeseca, sa zadatkom da igraju samo protiv borca tj.da moraju poslat 4 igraca borca na bolovanje i zavrsio si posao.Pa ce poslije toga ostali dobro razmislit.
Lobudaraczapamcenje
Njima rekli samo se baci sto teatralnije u duelu.. a sta ce levati drugo. Vidi se da je skup prevaranata ekipa bojca
Roodjeniiiiii
Ja sam to govorio tokom utakmice, povedes dva juniora , ubacis ih samo sa zadatkom da nekome polome nogu, kramponima u glavu u prsa i takve stvari. Dobiju momci suspenziju a ovi invalide . Suspenzija prodje vrlo brzo.
Kakaks
Borac hahaha koji firaunski lopovluci fuj
malibega
****mo ti sve demiree Kad ti kćerci budu ovako sudili sjetit ces se u starosti i bolesti Mamu ti pogani
Starigrad01
Zaista se ne treba više takmičiti.Ovo štimanje borcu je toliko očigledno i bezobrazno da treba bojkovati ligu pa šta košta nek košta.Barem nam se četalji neće smijati u lice,kao što to sad rade Fuujjjj
user1602178685
Hajde bošnje da uradimo nešto, ovo više ne može, kradu nam državu, aa sada našli krasti i u fudbalu.. Ma goni ih u pm više, kad govore da su Srbi, protjeraj ih u 3 parizera
enko
Prekrsaj koji je morao signalizirati ovaj ****** iz kaknja,pseto prodano balisko
Zax
Realno se sam sapleo sto jest jest,nevalja se uvjek ljutiti.Borac je bio bolji danas u svim parametrima,taktickom,tehnickom sa dosta trcanja uz odlicno kretanje u zadnjoj trecini sa pas igrom tokom veceg djela utakmice
Mostarac94
Sine jesi ti upalio televizor? Ne valja u ugasen gledat
Zax
Vidis u komentaru da se salim,to je odgovor.Drago mi je da si se normalno obratio pozdrav veliki.Nazalost od sporta do svega nam je svima ovako kad zivimo u nestetnim vremenima.Inace simpatisem Velez citav zivot ali volim loziti malo raju.Pozdrav
Ppp
Niti ce transparent na tribini nesto promijenit niti ce jedna grupa nesto promijenit. Boysi kad su se borili protiv Mamica upadali su na pressice. U ovoj situaciji ako navijacke skupine mogu da se pomire 1 dan u ime nogometa u BiH, u ime fer play, po 15 glava svake navijacke skupine i svi zajedno na iducu pressicu.
antiTrojkas
Drugi gol iz Ofsajda..iz aviona se vidilo..sudi cettnik,Gigovic mu cetvrti a svi ostali kontrolor,delegat..sve pogana srbadija..fuj!
struja
Busi lopte,odma .....
user1676149552
Hajde amerika baci im 3 atomske dabogda poginuli sve i jedan
starmac
A nevidi ni pomoćni SRBIN SUDIJA!
starmac
Nije povučen igrač Borca,ali je Suljić za komentatora povuko igrača Borca.Ha.ha,ha
Ajax11
Ovo više nije normalno !
Noname992
Da Bog da mu najmiliji osjetili sta je nepravda
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.