Haaland sinoć uništio Gvardiola, Hrvatu je bolje da ne ulazi na društvene mreže

Postao je predmet ismijavanja

Haaland sinoć uništio Gvardiola, Hrvatu je bolje da ne ulazi na društvene mreže

E. Oštraković

Manchester City ostvario je pobjedu na svom terenu protiv RB Leipziga, te se tako plasirao u četvrtfinale Lige prvaka. Ipak, niko nije mogao ni sanjati da će Manhcester City ostvariti pobjedu od čak 7:0.

Ogromna je to pobjeda za ekipu iz Engleske, a najbolji igrač i praktično nezaustavljiv na ovoj utakmici bio je Erling Haaland koji je postigao čak pet golova.

On je tih pet golova postigao u samo 62 provedene minute na terenu, dok su po jedan gol dodali Ilkay Gundogan i Kevin De Bruyne.

Očekivalo se da će jedan od najtalentovanijih štopera na svijetu, Joško Gvardiol, odigrati dosta bolju utakmicu na Etihadu, ali mu je Haaland očitao bukvicu.

Gvardiol je odigrao cijelu utakmicu, a jasno je da je i za njega ovo bila najgora utakmica u ovoj sezoni nakon koje je dobio žestoke kritike.

Nakon svega što se desilo, Gvardiol se našao na udaru korisnika Twittera, a razlog je naravno 115 miliona eura kojih Leipzig traži za njega.

Oglasi

Mnogi ga sprdaju, a sigurno je da će ovo biti idealan trenutak da Gvardiol pokaže svoju mentalnu snagu i da krene sa dobrim nastupima.

Leipzig je Gvardiola i Haalanda uporedio nakon prve utakmice, a to im se sada debelo obilo o glavu.

"Jedan od najboljih mladih igrača u Evropi i Erling Haaland", pisalo je tada u objavi Leipziga, a to im se sada obija o glavu.

Mnogi aludiraju na to da je cijena Gvardiola nakon ovakve partije pala na samo 10 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

[twitter]https://twitter.com/Darwin__Theory/status/1635760496988004355[/twitter]

Treba priznati da je jako teška noć iza Gvardiola a za sve je kriv Haaland.

Promo

Top Komentari

Mi_Ro
Rastavio ga lik na proste faktore a vi kvazi novinari i dalje pišite da vrijedi 100 miliona €......
3 1
Ecosport
A jesu hrvatine svršavale na gvardiola. Messi ga napravio žalosnim, sinoć ga Holand napravio smiješnim. Za njega je i Leipzig previše.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi