Poznat identitet igrača Evertona koji se sumnjiči za pedofiliju?

Pušten iz pritvora uz jamčevinu

Poznat identitet igrača Evertona koji se sumnjiči za pedofiliju?

E. Čaušević

Engleski mediju jutros bruje o skandalu koji se dešava u Evertonu.

Naime, jedan od prvotimaca kluba s Goodison Parka uhapšen je u petak jer ga policija sumnjiči za pedofiliju, a to je šokiralo fudbalsku javnost.

Igrač Evertona uhapšen je u svom domu i bio je u policijskoj stanici na ispitivanju, a kasnije je pušten nakon što je platio jamčevinu.

Ubrzo nakon toga potvrđeno je da je jedan igrač Evertona uhapšen jer se sumnjiči za pedofiliju, ali iz policije nisu željeli da otkiju njegov identitet.

Iz policije su samo poručili da se radi o 31-godišnjem fudbaleru koji igra za prvi tim kluba iz Premiershipa, te da redovno nastupa u dresu svoje reprezentacije i da je zaradio milione u svojoj karijeri.

Ubrzo je potvrđeno da je riječ o igraču Evertona što je klub s Goodisona potvrdio, te su otkrili da je on suspendovan sve dok se ne završi istrga policije i ne pokaže se o čemu se tu zaista radi.

Oglasi

"Možemo potvrditi da je jedan igrač prvog tima suspendovan dok se ne završi istraga policije. Klub će nastaviti davati podršku istražiteljima kako bi se sve što prije završilo.", kratko su saopštili iz Evertona.

Iako iz policije i kluba nisu željeli da otkriju o kojem igraču se radi jer štite njegov identitet nije dugo trebalo da mediji u Engleskoj dođu do informacija o kome se radi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno, u pitanju je reprezentativac Islanda, Gylfi Sigurdsson, koji je već obrisao svoje profile s društvenih mreža, a to je uradila i njegova supruga. Također, i navijači Evertona su sigurni da je on u pitanju, ali treba sačekati zvaničnu potvrdu jer je i dalje riječ samo o špekulacijama.

Jedno je sigurno, a to je da Rafi Benitezu i Evertonu ovo nije trebalo pred početak nove sezone i da će ovo jasno uzdrmati atmosferu u klubu s Goodisona.

Promo

Top Komentari

bistrik87
Haha, a to sto im kraljevsko drustvo priredjuje orgije sa grupama djecaka, te ne smiju hapsit. Gadovi, fuj. Uhapse covjeka vjerovatno sto je prevaren i lagan za godiste, a Vatikat, politicari, Hollywood, oni mogu imati legalne orgije.
13 2
E.Car
Gulfi svi mi znamo da se jaja najbolje prže na puteru ali moraš malo ispitat prije metanja!!!!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi