10

Komentari (10)

Benz
Sjecam se SP u Brazilu kad je Lessi proglasen za najboljeg igraca, cak je i on sam bio iznenadjen.. e takva je ova zlatna lopta, na silu i sa sudijama...FIFA boy
user1668888234
Fixa
**** vas haland obicna klada. Messi je je tito za sviju i u dubokim tridesetim
user1673626537
Messi je hodajuca kurcina u svjetskom bez penala nebi nista postigo
user1620593935
Ako ne računamo penale, Messi bi na ovom SP imao 3 gola i 3 asistencije. Ucestovao kod 6 golova. Ronaldova statistika na 5 svjetskih prvenstava ako ne računamo penale je 5 golova i 2 asistencije. Messi je na ovom SP postigao ono što je Ronaldu trebalo 5 svjetskih prvenstava
vedin
Oštrakoviču, po čemu je Haaland imao DOSTA bolju sezonu?
user1676286668
Po svemu mesiju samo namjestili da osvoji sp i da osvoji loptu i tjt...
E.Car
Osvojio najbolje klupsko takmičenja LP, najjaču ligu na svijetu EPL i njihov kup! Najbolji strijelac u dva od tri takmičenja!!! Mesi osvojio samo jednu bitnu titulu!!!
vedin
Messi je osvojio najbitnije takmicenje za svakog igrača! Messi je vodio svoju ekipu do osvajanja SP-a, a Haaland se nije vidio u najbitnijim utakmicama. Haaland u završnici LP i prvenstva nije bio ni među tri najbolja igrača Cityja. De Bruynea, Gündoğana, Bruno Silve i Rodri su bili najbolji kada je bilo najpotrebnije!
Benz
Jesi li ti ozbiljan? Jel ti to ozbiljno pitanje?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.