Haaland je dugo krio svoju veliku ljubav jer ga je bilo sramota, ali je odlučio da sve otkrije

Objavio na društvenim mrežama

Haaland je dugo krio svoju veliku ljubav jer ga je bilo sramota, ali je odlučio da sve otkrije

E. Oštraković

Jasno je da je Erling Haaaland "prekucao" ovu sezonu kada jer riječ o Premiershipu, ali sjajno mu ide i u ostalim takmičenjima sa njegovim klubom.

Prije nekoliko dana on je svoje fanove šokirao jednim od obroka koje je sam sebi spremio, a zatim objavio na Instagramu.

Ovaj put sjajni napadač Manchester Cityja govorio je koliko ga je sramota njegovog ukusa za video igrice iako je prije toga pričao kako nikada neće reći šta je njegova strast.

"Sutra, probudit ću se i razmišljati kako da uzmemo tri boda protiv Leedsa. Ne mogu više razmišljati o rekordima jer ću da poludim", rekao je Haaland, te je nastavio:

"Onda ću da idem kući i da igram igrica, da jedem, a onda ću da spavam. Ne mogu da svijetu kažem koju igricu igram, previše me sramota", izjavio je Haaland.

Sada je ipak promjenio svoje mišljenje, te je objavio na društvenim mrežama kako u petak navečer igra Minecraft.

Oglasi

Haaland nije jedina fudbalska zvijezda koja se opušta igrajući video igre, ali sasvim je jasno da niko od njih ne igra Minecraft.

Zvijezde Argentine su nakon osvajanja Svjetskog prvenstva slavile uz igranje popularne fudbalske simulacije FIFA 23 do ranih jutarnjih sati.

Drugi mnogo vole igrati Football Manager, a u tome prednjači zvijezda Atletico Madrida i bivši igrač Barcelone, Antoine Griezmann.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je nedavno otkrio da nikada nije uspio da potpiše sebe jer tim koji vodi jednostavno ne može da prijušti sebi njegovo dovođenje.

Osim toga rekao je i da nije uspio dovesti Haalanda na ovoj igrici jer su Haalandove ocjene pravile neke probleme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti