Navijači užasnuti Haalandovim ručkom: "Zbunjen sam, ovo je kao izmet.."

Nakon utakmice protiv Evertona

Navijači užasnuti Haalandovim ručkom: "Zbunjen sam, ovo je kao izmet.."

Esmer Oštraković

Fanovi Erlinga Haalanda, ali i navijači Manchester Cityja bili su užasnuti ručkom ovog fudbalera nakon pobjede protiv Evertona od 3:0.

Norvežanin igra sezonu iz snova i postigao je i svoj 36. gol u Premiershipu ovez sezone, te ujedno svoj 52. gol u svim takmičenjima.

Manchester City će sada gotovo sigurno biti prvak jer je Arsenal kiksao na domaćem terenu protiv Brightona, a osim Haalanda junak pobjede protiv Evertona bio je Ilkgay Gundogan koji je postigao dva gola.

Haaland je vodio veliku bitku na terenu sa štoperom Evertona, Yerryjem Minom, a njegovo tijelo prekriveno je ogrebotinama i masnicama.

Nakon utakmice Haaland je sa svojim fanovima odlučio da podijeli ručak koji je sam sebi napravio, ali su navijači bili užasnuti onim što vide.

Dugo je Haaland govorio da su lazanje koje pravi njegov otac tajna njegovo uspjeha, ali ovaj put su se na papiru za pečenje vidjeli komadići goveđe džigerice.

Oglasi

Haaland je bio uzbuđen zbog svog ručka, te je objavio story na Instagramu uz opis: "Ovo je prokleto dobro."

Navijači su odmah krenuli sa komentarisanjem, a upravo komentari najbolje pokazuju koliko su užasnuti bili.

"Zbunjen sam, ovo je kao izmet", napisao je jedan fan Erlinga Haalanda.

"Da li je ovo jestivo, napisao je drugi fan, dok je jedan od navijača napisao "Ma on jednostavno jede sve."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jedan od upečatljivijih komentara bio je i oko Haalandovog ispuštanja gasova na utakmici.

"Nije ni čudo da toliko "detonira" na utakmicama, pa on on protivnicima uništi nosnice", napisao je jedan od navijača Manchester Cityja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi