Haaland je heroj, ali potez večeri je izveo Jadon Sancho

Englez "obrukao" Italijana

Haaland je heroj, ali potez večeri je izveo Jadon Sancho

Borussia Dortmund je sinoć upisala veliku pobjedu u prvom meču osmine finala Lige prvaka.

Milioneri su na svom terenu savladali PSG sa 2:1, a heroj pobjede domaćih je bio mladi Erling Haaland. Nezaustavljivi Norvežanin je postigao oba gola za Borussiju.

Ipak, nije samo Haaland zadivio svojim golovima. Imala je druga mlada zvijezda Borussije, Jadon Sancho, šta reći na terenu.

Tako je Sancho izveo i briljantan dribling na sredini terena. Englez je, naime, uspio provući loptu krot noge Marcu Verrattiju.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

UEFA Liga prvaka je ovaj Sanchov potez proglasila potezom/vještinom dana.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

makelele
Izgubio loptu poslije toga, nikakav potez. Pozet utakmice je Erlingova šutačina.
0 1
nijepoznat
Majstor
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi